Bakgrundskontroller i fokus när Verifiera medverkar på HR-dagen

2018-11-05

Träffa oss på HR-dagen den 9 november Münchenbryggeriet

Verifiera medverkar på HR-dagen den 9 november på Münchenbryggeriet för att informera om hur man bäst lever upp till nya lagkrav och regleringar genom att genomföra bakgrundkontroller av både potentiella nya medarbetare och samarbetspartners.

  • Felaktiga rekryteringar kan stå företag och organisationer dyrt, därför är det viktigt att genomföra en orden tlig bakgrundkontroll innan man anställer, konstaterar Verifieras operativa chef Jonas Häger. Det handlar inte bara om kostnader för en ny rekrytering utan även om att man utsätter andra medarbetare och kunder för risker. Kostnader för ett skadat varumärke kan uppgå till mångmiljonbelopp.

Träffa oss på HR-dagen och lär dig mer om hur man går tillväga för att genomföra en gedigen bakgrundskontroll rörande allt ifrån körkortsbehörighet till ekonomi och rättsliga domar. Du får dessutom en möjlighet att kostnadsfritt pröva Verifieras tjänster under två veckor.

Läs mer om HR-dagen och anmäl dig kostnadsfritt här: https://www.marknadsrespons.se/eventinfo-hr-dagen2018?datum=2018-11-09&ort=Stockholm

Verifiera är Sveriges främsta rättsdatabas för bakgrundskontroller direkt online.

Kontakt:
Jonas Häger
[email protected]