David Näslund har tillträtt som ny VD för Verifiera

2021-02-05

Verifiera har rekryterat David Näslund som ny VD. David kommer fokusera fullt ut på att driva de kommersiella delarna av Verifiera med målet att fördubbla omsättningen och utveckla både organisationen och kunderbjudandet.

David Näslund har under hela sin karriär jobbat med tjänsteförsäljning och affärsledarskap och kommer senast från Zeta Display där han varit Commercial Manager. Tidigare har David varit försäljningschef på både UC/Allabolag.se och SATS. Innan dess jobbade David på Mediaplanet som landschef för Nederländerna och Sverige. David har alltid kännetecknats av sin energi, glädje och vilja att utveckla sina medarbetare.

-Jag är mycket nöjd med att vi på detta sätt kan stärka ledningen av Verifiera och inte minst öka fokus på vårt kunderbjudande och vår försäljning, kommenterar Verifieras styrelseordförande Gunnar Axén.

David Näslund tillträdde VD-posten den 4 februari.

Verifieras rättsdatabas och tjänster används varje dag av tusentals personer och företag för nyhetsinhämtning och bakgrundskontroll. Verifieras företagstjänst vänder sig till företag, myndigheter och övriga organisationer med behov av en snabb access till handlingar från svenska domstolar.